Domeinen

Een succesvolle online aanwezigheid begint met een uniek domein. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan domeinextensies, concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice.

Webhosting

Onze webhosting oplossingen zijn geschikt voor bedrijfswebsites, blogs en kleine webshops.

Reseller hosting

Onze reseller hosting pakketten zijn betrouwbaar, compleet en betaalbaar voor iedereen. Je hebt al een webhosting pakket vanaf €5,20 per maand.

GOOSE VPN

De enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met de gebruiksvriendelijke software.

Cloud VPS

Weet wat je krijgt! Op deze pagina staan de details wat er standaard mee wordt geleverd bij elke cloud vps.

Transactionele E-mail (SMTP2GO)

Met PC Patrol transactionele e-mail worden e-mails via aparte en speciaal ingerichte e-mail servers verstuurd, zonder dat het grote invloed heeft op de aflever-ratio of reputatie van je website of domein.

Microsoft 365

Dit is de nieuwe zakelijke standaard voor bedrijven van klein (eenmanszaken) tot groot (corporates), waarbij alle tools zijn inbegrepen om je volledige business online te laten opereren.

WordPress hosting

Boost je WordPress-website naar ongekende hoogten met Managed WordPress Hosting. Ervaar razendsnelle laadtijden dankzij geoptimaliseerde servers.

Saas protection

Bescherm Microsoft 365- en Google Workspace-gegevens Bescherm tegen permanent gegevensverlies en herstel snel van ransomware-aanvallen of gebruikersfouten met de herstelfunctionaliteit met één klik.

Premium diensten

Ontketen het potentieel van je online aanwezigheid met onze premium diensten. Met Premium Anycast DNS en geavanceerde VPS-monitoring bieden we snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid, waardoor je altijd een voorsprong hebt op de concurrentie.

SSL Certificaten

Bescherm de integriteit van je website met onze SSL-certificaten. Versleutel gevoelige gegevens, vergroot het vertrouwen van bezoekers en verbeter je ranking in zoekmachines. Kies voor veiligheid en geloofwaardigheid met onze premium SSL-oplossingen.

Storageboxes

Breng je gegevensbeheer naar een hoger niveau met onze Storage Boxes. Met ondersteuning voor SFTP, FTP, FTPS, SFTP, SCP, SAMBA/CIFS, Borg Backup, Restic, Rclone, rsync via ssh, https en webdav, bieden we een veelzijdige en veilige oplossing voor al je opslagbehoeften.